Pihakirppistapahtuma Vahojärvellä 1.8.2020

Kyläseura järjestää pihakirppistapahtuman lauantaina 1.8.2020 klo 9-17. Kyläseura organisoi kyläkirppissuunnistuksen Vahojärven kylän alueella. Ideana on, että kyläläiset ja mökkiläiset voivat pitää pihoillaan pihakirppiksiä sekä järjestää mitä tahansa ohjelmaa / myytävää jonka arvelee kiinnostavan yleisöä. Kirppisrasteja kierretään kartan avulla, johon kohteet on merkitty numerolla. Varsinainen tapahtumapäivä on lauantai mutta halutessaan kirppistä voi pitää auki myös sunnuntaina.

Kyläseura jakaa kullekin osallistujalle 2 kpl pahvikylttejä tienvarsiopasteiden tekoa varten. Kukin vastaa omalta osaltaan myytävästä tavarasta ja muista järjestelyistä sekä huolehtii tarvittaessa koronan aiheuttamista varotoimista. Tapahtumakarttaa ja muuta infoa saa kuka tahansa vapaasti levittää eteenpäin.

Kyläseuralta saa tapahtumaa varten vuokralle grillin sekä 2 kpl lettupannuja.

Kirppiskohteiden tiedot kerätään karttaan, joka laitetaan etukäteen saataville mm. kyläseuran nettisivuille. Tätä varten tarvitsemme ilmoittautumisen 18.7.2020 mennessä. Ilmoittautumiset ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen tai puhelimitse / tekstiviestillä Pekka Mäkelälle (050 313 2593) tai Leena Haverille (045 617 0957). Lisätietoja saa sähköpostilla tai puhelimitse.

Ilmoittautumiseen tarvitaan seuraavat tiedot:
- Osoite
- Lyhyt tapahtumakuvaus / myyntipuhe
- Kellonaika, esim. 9-17

Jos haluat pitää kirppiksen auki myös sunnuntaina 2.8. niin ilmoita sekin + kellonaika Jos et halua pitää kirppistä omalla pihallasi niin voit tulla pystyttämään myyntipöytäsi Haverin pihaan (Haverintie 276/44) lauantaina ja sunnuntaina klo 9-17. Mainitse tästä ilmoittautumisen yhteydessä.